» Hemlängtan.

I söndags (den 8e) så åkte jag upp till Härnösand en vecka. Förhoppningsvis så sitter jag på tåget hem imorgon runt lunch. Varit på skolan, en s.k. innevecka. Hundarna har varit hemma med Erik och levt loppan enligt rykten. Tyvärr verkar plusgraderna ha fått snön att smälta bort till slask och det var varken hundar eller husse särskilt glada över kan jag säga. Inte jag heller. Vi som ska kolla på släde och allt till vintern. Baaah! Ska man behöva vara hemma för att snön ska hålla sig kvar tro?
 
Hur som helst. Jag kan knappt bärga mig! Vill åka och kolla på släde nu, nu, nu. Förhoppningsvis så är det släden för oss. Det vore ju guld och lite mer. Jag har varit på skolan en vecka och fått lite pepp gällande skolarbetet. Pepp gällande hundarna behövs inte, det bara finns där. Särskilt då man har två stycken guldklimpar. Jag är fortfarande i lyckorus efter senast vi körde då det gick sååå himla bra. 
 
Har saknat mina två ögonstenar såå himla mycket hela veckan. Kommer bli underbart att få krama om dem.
 

» Snön är här!

Då är snön äntligen här!
Äntligen! Hundarna är överlyckliga ska ni veta. På söndag åker jag upp till Härnösand och när jag kommer hem igen ska vi åka och kika på en liten släde och en kickspark. Lars som hjälpte oss med Vilda skrev för någon dag sen att han kunde tänka sig att släppa en av sina små slädar och sin kickspark, så vi ska dit och kika om det är något som kan passa oss och våra vovvar. Vi håller tummar och tassar för att det är det!