» Liten uppdatering

Snart är oktober slut också. Tiden bara går. Man hinner inte riktigt med längre känns det som. Lilltösen Nikki är redan 2 år gammal, Vilda 4 och Gizmo kom till oss i slutet av september. Man blir nästan mörkrädd så fort allt går. Gizmo är verkligen en extra kraft till töserna, han är som en oxe i selen! Jobbar på utan problem. Kastreringen gick bra också. Snabbt och lätt, inga problem heller då vi gjorde återbesök en vecka efter ungefär. Allt läkte fint enligt veterinär. 
 
Nu längtar och väntar vi på snön. Kommer bli så grymt roligt att köra släde med Gizmo och töserna. 3-spann är så himla kul att köra. Det är sådan fart och släkt, men som Jeanette skrivit så gör en hane väldigt mycket också trots att tjejerna jobbar på som attan.
 
 

» Tillskott i familjen

Dåså. Äntligen mina vänner så kan vi presentera familjens nyaste tillskott - Gizmo, en Alaskan husky hane på 4 år. Gizmo är en omplaceringshund, vi är hem nummer sex och han är bara fyra år gammal vilket säger rätt mycket om vilken studsboll han varit mellan olika hem under sitt liv. När han kom till oss hade han inte dragit något alls, det har det blivit ändring på och han är utan tvekan en arbetsvillig grabb med mycket dragskalle. Glädjen som visade sig i Gizmos ögon efter hans första dragtur var verkligen härlig att se!

Han är nu mera kastrerad av den orsaken att han helt enkelt inte ska avlas vidare på och kommer nu leva ett lugnt liv tillsammans med töserna utan att behöva bry sig om ev löp och annat. Det är en otroligt mysig grabb med glimten i ögat! Hans pappa är Malamute och mamman är Husky/Malamute, så Gizmo själv är 75% Malamute och 25% Husky.

Vi har valt att hålla tyst om detta en tid eftersom vi ville att Gizmo skulle få landa hos oss och vi ville försäkra oss om att han skulle trivas och fungera i vår familj innan vi gick ut med det hela så att säga. Dessutom är det lättare att beskriva honom mera rättvist nu då vi lärt känna honom lite mera. Det råder dock ingen tvekan om att Gizmo blivit en kär familjemedlem och den tredje Huskyn i hushållet. Här kommer han förbli, flytta runt är det slut på för hans del.

Vi välkomnar Gizmo till familjen!