» Heeeelg!

Idag har töserna dragit sammanlagt 8.5km. Först en tur tillsammans med endast Peter och sedan en tur till då vi delade upp dem, jag tog Vilda och Peter tog Nikki. Det är lite trist att snön är borta nästan helt och hållet nu men det är bara att köra barmark och se glad ut. Det är inte fy skam det heller och hundarna går klockrent. Det går bara bättre och bättre. Inga som helst problem med någon av dem. Drar som små monster båda två! 
 
Dessutom fick dom paket idag - lite godis från Mia Tuk BARF. Mycket nöjda och glada vovvar fick varsin belöning efter dagens sista träningspass. Tjolahopp tjolahej, nu är det helg!
 
 

» Uppdatering. Typ.

Nu börjar snön försvinna mer och mer. Men i lördags så var vi ändå iväg en sväng så tjejerna fick springa och dra några km. Mycket nöjda var dom båda två! Full fart trots att det inte alls var så himla bra med snö som vi hade hoppats på. Men det gick framåt och det gick undan.
 
För övrigt så rullar dagarna på och snart är det banne mig slut på februari och dags för nästa månad vilket blir den sista månaden som dalabor minsann. Den första April så är vi nämligen Härnösandsbor på heltid. Det är lite tungt att flytta så långt ifrån många vänner och familjemedlemmar så klart men vi kommer och hälsar på. 
 
Ptja det var väl det. Nu lär jag avsluta dagens skolarbete och sedan ut med vovvarna. 
 
 
 
 

» Vilda i sitt nya halsband

Vilda ville så gärna visa upp sig i sitt ganska så nya halsband som vi köpt från Ann Kosik TextilDesign (Ann Kosik är Nikkis uppfödare också för er som känner igen namnet) så vi slänger väl in hennes ''egobilder'' helt enkelt ;-) Vill du beställa ett halsband till din hund du också så finner du hemsidan här och hennes Facebook sida här.
 
 
 
 
 

» Voff voff!

Dagarna rullar på. Boende i Härnösand är fixat och vi flyttar i Mars/April. Så just nu handlar mycket om just flytten. Vi planerar och planerar! Och längtar. Lite bilder slänger jag in också! Gör inlägget liiite mera intressant.
 
 
 
 
 
 

» Matsnack!

Jag har börjat med färskfoder och BARF på mina töser på heltid. Bland annat så har jag varit till slakteriet och köpt på mig lite gott gott till vovvarna. Även kyckling slinker ner med god aptit. På färskfoder fronten så är det Vom og hundemat och MUSH som vi kör på. Tjejerna äter som hästar! Mera matsnack kommer på bloggen där jag ger er lite mera info om vad vovvarna får, varför jag bytt bort torrfoder och ja allt sånt.
 
 

» Polarhundsmästerskapet

Polarhundsmästerskapet 2014 är över. Hade en helt underbar dag! Jag är mycket, mycket glad över att vi kunde ta oss till Orsa idag. Träffade Vildas uppfödare Jocke och Josefin dessutom vilket självfallet var jätteroligt! Jag stod ute i spåret idag och jobbade hela förmiddagen men pojkvän och pappa sprang runt med kamera och hundar. Jag har fått veta att töserna skött sig kanon! Eftersom jag som sagt stod ute i spåret så fick pojkvänne uppdrag att fotografera lite - vilket han så klart gjorde. Här är bara en bråkdel av alla kort som togs denna underbara dag. 
 
 
Stort grattis till Ulrica Öhman som vann sin klass idag! En riktig segergest fick man se vid mål!
 
Jocke, Vildas uppfödare!
 
 
 

» Morgondagen - uppladdning!

Idag har vi varit ute och busat hela dagen. Min fot gör ont, känns som om en elefant har trampat på den så jag har lindat den rejält och hoppas på det bästa. Imorgon åker vi till Orsa! WOHO, vilken helg! Två bilder från idag slänger jag in också. Kikade på Facebook nyss och Vildas uppfödare ligger just nu på delad 3e plats inför morgondagen. Spännande värre!