» Äntligen ett livstecken!

Vi har lite smått kaos här hemma just nu men det hör inte hit. Det här är ju trots allt främst hundarnas blogg liksom och deras liv är ju ganska så gött. Igår exempelvis så tog sambon med vovvarna ut på en dragtur i det fina vädret (medan jag dagen till ära pluggade) och töserna var mer än nöjda. Två små krutpaket är vad dom är! Jag är överlycklig över att ha cykelavstånd till Djurmagasinet, där kan man köpa färskfoder till vovvarna och även lite barf godis. I Sundsvall finns Arken zoo, Djurkompanien, Ströms zoo och Djurmagasinet igen och vi springer alltid i alla djurbutiker då vi är i Birsta. 
 
Det känns inte som om vi flyttat längre uppåt landet egentligen. Dagarna har hittills varit så himla fina och oftast ganska så varma också. Det är typ varmare här än det var i Dalarna känns det som. 
 
 
Hundarna har verkligen anpassat sig galant! Dom är verkligen två klippor. Dessutom så har grannen en liten vovve som snabbt blev en lekkompis. Det finns några riktigt fina ställen att båda promenera och dra på vilket är toppen. Det har gått så himla snabbt sedan vi flyttade hit. Första dagen så fick jag en liten 'vafan har jag gjort'-känsla. Men i övrigt så känns det verkligen som hem nu.
 
Det är verkligen vackert här i Härnösand!