» Flyttkaos!

En himla massa jobb här hemma! Flyttstädar, skolarbete, hundar och slänger en massa skit (varför sparar man på så mycket skit!?). Idag har vovvarna varit ute och dragit lite grann också, mycket nöjda båda två! Det är rejält med drag i töserna. Vilken fart! Rensar ur min garderob och försöker bli av med en massa kläder och annat. Mitt i allt kaos så är min mage mer än missnöjd. Den sparkar bakut! Blä för magproblem. Hinkar i mig en massa te och väntar på bättre tider. Skolarbete och skolarbete. 
 
Det kommer bli intressant att hitta nya bra vägar att dra på i Härnösand. Fått lite tips på bra ställen där man kan dra så det känns toppen. Sambon kikar igenom diverese tidningar och är peppad på att börja fixa till i vårt nya hem. Händig karl är allt man behöver! ;-) Det är helt otroligt så fort tiden går. Jag ser tillbaka lite på tiden som har gått men framtiden väntar. Sökt en massa sommarjobb och extrajobb så vi håller tummar och tassar!
 
 

» Äntligen ett livstecken!?

Nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera bloggen men min ursäkt är trots allt relativt godtarbar - varit bortrest med skolan (sön-tors var det Vemdalen som gällde!) och flytten närmar sig med stoooora steg. Töserna har varit hemma med Peter, dom har följt med honom på jobb om dagarna och varit ute och dragit en hel del. När jag klev av tåget i Mora så stod två överlyckliga Huskys och väntade. Vilken syn! I övrigt så händer det inte så mycket mer än att vi packar och fixar inför flytten.