» Tiden går fort..

I slutet av augusti så fyller vår lilla Nikki hela 2 år! Man kan knappt tro att det är sant. Tiden går så himla fort. I april så fyllde Vilda 4.
 
 
 
 
 
 
 

» Lite sommar!

Gissa om sommaren har kommit.. vissa dagar i alla fall! De senaste dagarna har varit ganska så kalla och med lite regnskurar då och då. Dock inget som direkt påverkar hundarna negativt. Men ett tag så visade sig sommaren faktiskt med riklig värme ett par dagar. Vi bor ungefär i mitten av landet nu (Nej, Härnösand ligger inte i Norrland!) men vi har inte direkt känt någon skillnad vädermässigt än i Dalarna. Det har nästan varit varmare här än det varit i Dalarna faktiskt. Men vi hoppas på en riktigt fin vinter med mycket vacker snö och lite lagom temp. 
 
Nu är det ju sommaruppehåll från studierna för min del fram tills den 3 augusti. Så jättelångt lov har vi inte direkt. Det är snart dags att stoppa ner näsan i skolböcker och FirstClass igen. Hittills har sommaren bjudit på ganska så mycket regn och rusk, men det har varit väldigt skönt att få slappna av och stänga av allt vad skola heter. Även om jag är sämst på att göra det. Jag saknar skolan faktiskt men det är samtidigt helt okej att tillbringa dagarna med familjen, *hahaha*. 
 
Tjejerna har självfallet varit ute och dragit också. Bara jag som är dålig på att ta bilder och skriva om det. Både Nikki och Vilda arbetar väldigt bra. Nikki är som en liten oxe i dragselen! Det känns verkligen underbart att dom matchar varandra så otroligt bra på alla sätt. Både hemma och i draget. Vilda har utan tvekan varit en guldklimp på många sätt för vår familj! Nikki kunde inte få en bättre storasyster och även om Nikki är en bråkig liten tös så är Vilda väldigt nöjd över lillasyster också.
 
 

» Midsommar!

Midsommar firande igår! Hundarna skickar både en gemensam och en varsin hälsning!