» Kallare dagar

 
Tjejerna passerar både hundar och hästar utan några problem. Det är verkligen toppen! Det har blivit kallate på dagarna nu också vilket är skönt för oss! Två mycket glada tjejer kan jag lova. 

» Fynd i Malung

Idag slängde vi oss i bilen tillsammans med Peters polare Kreig för att hämta lite prylar i Malung. Gratis mot nedmontering. Svaret var enkelt - HELL YEAH! Blev en tripp till Malung med andra ord. Spännande!
 
 
 

» Lite om mat..

Jag utfodrar med färskfoder och med BARF.
Gällande färskfodret så kör jag med Emmzo, MUSH och VoH.

Jag köper färskfoder från Zoo.se!

Köper tuggben, godis med mera från slakteriet, Mia TUK BARFTuggmästaren och Pommys!

 
 

» Hösten är här

 
Nu är det september. Min månad. Jag fyller faktiskt 25 år denna höst. Jisses Amalia va tide går! Det känns som igår man gick gymnasiet. 
 
Vilda är 4 och Nikki 2. Tiden har rusat iväg på den fronten också. Nu har jag inte haft töserna sedan de var valpar men ändå. Nog känns det att tiden rinner iväg ändå. 
 
Hittat en himla massa riktigt fina vägar att dra i närheten av där vi bor. Bara några meter ifrån huset och gården! Toppen verkligen. Både Nikki och Vilda går som klockor i draget, det är mycket dragskalle i båda två. Lilla Nikki utvecklas verkligen åt det positiva! Vilda var redan 3 år och hade även tävlat innan då hon blev min. Nikki däremot var för ung då hon kom till familjen så henne har vi fått dragträna. Vildas ankomst har verkligen varit positivt för henne, inte bara dragmässigt utan överlag. En storasyster var det bästa hon kunde få! 
 
Förra veckan så var vi iväg till Granngården också och fyllde på med lite nödvändigheter. 
 
 

» Grävsky

Siberian grävsky! 
En helt underbar ras om man inte är så petig med trädgården vill säga. Denna bild tagen hos mina föräldrar och detta var bara början. hålet är betydligt större och djupare nu kan jag lova. Tur att mor och far inte är trädgårdsintresserade.
 
Så om någon undrar om Huskys gräver - ja! Mycket, ofta och gärna. 
 
 

» Vi lever!

Jag ber så mycket om ursäkt för den extremt, pinsamt dåliga uppdateringen av bloggen. MEN vi har flyttat hem till Dalarna igen med allt vad en flytt innebär. KAOS. Ett ord. Vi har flyttat till en gård, ett litet hus med två uthus plus en jäkla massa mark/gård. Allt syns inte på bilderna men vi har 6,000 kvadrat att rå om. Att huset inte direk har sju våningar och 500 rum gör ingenting. Just nu hyr vi huset men vi hoppas på att om några år kunna köpa lös det och då finns planer på veranda och utbyggnad så vi får lite flera rum. 
 
Hur som haver så slänger jag in lite bilder som plåster på såren.