» Stand my ground and never back down

When my faith is getting weak
And I feel like giving in
You breathe into me again
 
I'm awake I'm alive
Now I know what I believe inside
Now it's my time
I'll do what I want 'cause this is my life
Here, right here
Right now, right now
Stand my ground and never back down
I know what I believe inside
I'm awake and I'm alive
 
 
 
Jag har inte uppdaterat min blogg på hundra år känns det som. Så nu är det väl dags. Det är kallare nu - sååå underbart. För hundarna betyder det mer energi och glädje, för mig betyder det lager på lager. Vilda och Nikki körs tillsammans och efteråt så kör jag eller springer med Gizmo. Gizmo håller inte samma tempo eller distans som tikarna gör. Han är dock lika glad och pigg för det och travar snällt på i sitt tempo och sin distans med ett stort leende och svansen i topp. Men då tikarna drar iväg utan honom först, då måste man gråta lite.
 
Vi lever fortfarande här hemma. Jag har haft dagar då jag inte alls mått bra, kvällar som varit rent helvetiska. Men hundarna håller mig kvar och blåser ständigt ny livsglädje i mig. När det är tungt, så finns dom där. Alltid.
 
 
Nya linor från Draghundcenter också har vi fått hem i fina glada gula toner. Matte, dvs jag, har kommit igång med mina egna träning också. Inte bara odjuren som ska vara i fin form. Nog för att hundarna lätt kommer in i den , det är ju värre med mig så klart.
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
" />