» Put your lighter in the air and lead me back home

Det känns i luften när hösten är på ingång. Vi kan bara hoppas att kylan kommer med dofterna i luften. Äppelträdet börjar likna ett höstäppelträd och hundarna rullar sig glatt på gården i det mjuka men lite kalla gräset. Vi ser oss om efter fler ställen att använda som dragbanor. Jag behöver fler tuffa backar att träna dem i, möjlighet att låta dem kyla ner sig och längre sträckor med olika underlag att välja mellan.
 
Snart börjar det bli dags att träna mer på att köra i mörker också med bara pannlampan. Dock tror jag att vi väntar till ännu kyligare kvällar innan vi ger oss på detta. Men snart faller mörkret över oss. Det blir mörkt betydligt snabbare nu än för bara några veckor sedan. 
 
 
När jag selade på tikarna igår kväll så höll Vilda på med sin vanliga dans. Hon kan knappt bärga sig innan dom får kommandot att dom ska starta och det är en himla massa spektakel hon pysslar med i väntan. Nikki är inte heller så tålmodig av sig innan vi kommer iväg utan brukar också dansa lambada och sjunga för full hals. Vilda och hennes syskon har allihopa fått sångens gåva. Så det låter nog som om det vore fyra hundar och inte två som ska iväg.
 
Jag ser fram emot med pirr i magen att börja köra mer i mörker. Då jag hittar bättre ställen att köra på i just mörker. Det behövs inte minst för min skull. 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
" />