» Faster than a bullet

Don't give up, I won't give up
Don't give up, no no no
Don't give up, I won't give up
Don't give up, no no no

I'm free to be the greatest, I'm alive
I'm free to be the greatest here tonight, the greatest
The greatest, the greatest alive
Sia - The greatest
 
Tiden travar på. Lite kyligare kvällar har vi fått då jag kunnat dra några km i alla fall. Bättre än ingenting alls. Vilda och Nikki har börjat dra tillsammans igen. Gizmo har ju en paus pga en tass som är lite öm. Han reagerar dock inte på beröring av den men jag har ställt honom på vila ändå så han går endast promenader och joggar lite grann med mig. Han är trots allt lite till åren. Töserna är helnöjda med att vara tillsammans i 2-spann igen. Nikki visar än en gång att hon är en hund att räkna med. Hon löper just nu och är lite flamsigare än vanligt bara. Vilda behöver jag inte ens skriva något om. Hon är bara så sjukt bra.
 
Jag ser fram emot hösten trots allt. Det har varit en hemskt jobbig sommar psykiskt med tanke på förlusten. Men samtidigt så måste livet få gå vidare. Sorgen kommer alltid finnas med oss, saknaden och sorgen och smärtan finns alltid i form av ett tomrum i hjärtat. Min flock kommer, som jag skrivit flera gånger innan, alltid innehålla både mina änglahundar och de som vandrar bredvid mig.
 
 
Gizmo har humöret uppe trots allt så jag tror inte han lider så mycket av vilan. Dessutom är han tagen ur kommande tävlingar i alla fall. Hans kropp kommer inte hålla utan han får helt enkelt hobbydra här hemma och dessutom verkar han trivas bra med och vara nöjd med promenader och lite jogging. Till skillnad från humle och dumle som kräver sina dragpass för att ens vara i närheten av nöjda. 
 
 
Vi besökte även svärfar igår och Bobby var helnöjd med att springa lös på hans gård och undersöka och leka med grannens gräsklippare. Det är skönt att ha en hund som går att ha lös under vissa omständigheter. Vi släpper honom inte på alla ställen. Hemma går han alltid lös på gården och strosar runt. Han har ett viktigt uppdrag som vaktis tycker han. Det här med drag är inte riktigt hans grej men han är trots det väldigt glad ändå. Jogga är roligt däremot om man har honom i ett tolkbälte. Det funkar utmärkt. Kicken var lite otäck dessutom.
 
Igår tog vi en promenad gemensamt med killarna också efter att töserna dragit en vända. Husse och matte med varsin grabb. Båda två skötte sig utmärkt utan minsta tecken på gruff eller dumheter trots att det är två grabbar som inte bott med varandra särskilt länge alls.
 
 
Jag har kört utan nacklina nu ett tag men kommer nog testa att köra med också. Jag upplever dock inte någon större ''wow'' skillnad men tror att på tävling är nacklina bra att ha på damerna. Särskilt med tanke på att det kommer fyllas på med hundar bakom dem till kommande 4 och 6-spann. Helt underbart kommer det bli men jobbmässigt så är man redan svettig. Att köra 2 stycken är inte så bara alla gånger. Kickbiken ställer inte i ordning sig själv och hittills har jag snällt fått dra på selarna och göra alla checks inför start.
 
Men jag kan inte sticka under stolen med att jag verkligen ser fram emot att få komma ut på tävlingsbanorna och inte minst utöka igen och träna med det antal jag vill tävla med framöver. Konkurransen på 4-spann är hård och det tar sin tid att jobba ihop sitt spann. Det är trots allt levande djur man talar om och inga robots man kan förinstallera och bara klicka på en massa knappar.
 
 
Men summan av allt är dock att jag är helnöjd, jag är fruktansvärt peppad och motiverad. Och det kommer bli en rejäl utmaning framöver vilket vi hoppas och tror på allihopa.
Vi har haft en lite ''ut ur askan kommer fenixen'' känsla här hemma och i flocken. Men nu siktar vi in oss på en säsong med förhoppningsvis en del tävlingar inbokade och utökning av flocken. Dessutom höjer vi ribban lite, inte bara på hundarna utan även på mig, och vi kommer träna stenhårt med ''eld under tassarna''-attityden. Jag hoppas kunna beskriva mitt blivande team som faster than a bullet! Vi har varit nere i skiten men vi reste oss upp igen.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
" />