» Keep the fire burning

På tal om att köra i mörker så blev det lite körning i mörker ikväll. Då vi körde ut var det inte direkt mörkt, men det började bli och då vi kom hem var det kolsvart. Vi mötte både bilar, cyklar och andra hundar men töserna bara flöt förbi utan att rynka nos. Jag var mycket stolt över dem! Toppenbra träning ikväll på alla vis. Förhoppningsvis kan vi köra på riktigt i mörker snart med pannlampa och köra ut då det är mörkt. Den träningen behöver väl främst jag.
 
Tacksam och glad över att jag kan köra dem så ofta som jag kan ändå. Det är ändå temp och luftfuktighet nog att köra kortare vändor under kontrollerade former. Det känns skönt att ändå få igång dem så pass som jag har fått. Hade också tänkt införskaffa mig ett löpband då jag vet att många tränar på sånt och nästa sommar och vår ska jag erbjuda dem simning också. Nu då vi vet vart vi kan simträna med hundarna. Vi har bott här på gården ett år nu. Tiden bara susar förbi !
 
 
Jag blir så varm inombords av att se mina flickor jobba på tappert. I uppförsbackarna så får jag dock snällt hoppa av och springa med dem. Försöker också komma igång själv med min egen träning. När simhallen är klar så hade vi tänkt åka in och simma lite jag & gubben. Dessutom hoppas jag gruppträningarna på gymmet drar igång snart med cirkelgym och core träning. 
 
Kolsvart var det då vi kom hem! Så lite mörkerkörning blev det.
 
Det ska tydligen börja regna om några dagar. Inte för att regn stoppar oss men det innebär att en hel del annat på gården måste fixas innan det börjar droppa från himlen. Dessutom innebär det att gräset växer som ogräs och behöver klippas. Det finns alltid en himla massa att göra på en gård. Alltid. Dessutom ska man hinna med att trycka in arbete och socialt liv också. I mitt fall innebär dock socialt liv mest hundarna och hundfolk. Eller allmänt folk som kan leva med att mitt liv kretsar kring odjuren. Min bästa vän är ingen hundmänniska alls men ändå låter hon mig plöja på om hundarna, om träningen, om maten, om hälsan på dem och hur jag vill göra hundrastgården framöver. Så visst går det.
 
Jag har testat att hitta en bra app också som kan registrera och spara all träning så jag får en översikt. Har ni tips så kommentera gärna. Har en gammal Samsung. 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
" />