» Idag drog vi, flickor!

Idag blev en helt underbar dag!
Nikki har nämligen gjort debut i draget och sattes för första gången framför trehjuling med sin helt nya dragsele. Vilda har ju dragit mååånga gånger förut och bidrog med ett glatt humör och extrem energi. Riktigt roligt var det också att dom snappade upp röstkommandot ''Vänster'' men det är ju som Josefin säger, nästa gång vi kör där får vi testa höger för det är då vi lär se om dom verkligen snappar upp röstkommando eller inte. 
 
Hur som haver så var första biten verkligen toppenbra att dra på. Det var inga problem alls. Lite smått guppigt här och var men med låg tyngdpunkt så gick det att styra sig rätt även då vovvarna drog på. Tyvärr så hamnade vi sen efter en väg som var rejält mycket värre. Hål överallt, gupp och otrevligheter. Marken var ojämn som attan och det blev en vurpa. Jag och trehjulingen hamnade lite på sidan i diket så jag landade väl relativt okej ändå. Hundarna stannade också och verkade mest förvånade och undrande om det redan var dags för att gå och lägga sig och vila lite.
 
Bra fart och fläkt var det utan tvekan på tjejerna. Rejält med tryck hade dom och sträckta linor heeela vägen. Tjejerna gick klockrent tillsammans och det var aldrig någon tvivel om att hade marken varit lite bättre att köra på och jag får mer balans så kommer detta bli kanon. Vi är jättestolta och glada över våra tjejer! Det var verkligen kanonroligt att ringa två uppfödare idag också och glatt berätta att tjejerna verkligen kämpat på för fulla muggar. Nikkis kullsyster Niska har också dragit idag, ensam framför kickbike. Allt hade gått suuuper och Johanna som körde var riktigt imponerad och glad. Pappa Grim och mamma Ylva måste vara riktigt stolta!
 
Vilda visade verkligen framtassarna rejält och att hon är en hund att räkna med. Hon var sååå peppad och såå glad! Det är med några otroligt vackra blåmärken och en lite öm kropp som jag skriver detta - dock med världens största leende!
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
" />