» Toppendag!

Idag var det dags för lite drag igen. Skönt väder ute och fin väg att dra på. En bred och bra vändplan fanns också så det var verkligen toppenbra. Erik testade att köra tjejerna två vändor också och var helnöjd. Dom lyssnade fint på ''Höger'' sa han. Särskilt Vilda men Nikki är ju så ung fortfarande och lär sig, Vilda visar verkligen på vilken duktig draghund hon är och det är toppen att hon går med Nikki så Nikki får riktigt bra förutsättningar. 
 
Mycket bra fokus på båda hundarna idag tycker jag. Dom går verkligen toppenbra tillsammans och både före o efter dragträningen så fick dom lite smaksatt vatten. Fylla på vätska ska man ju göra särskilt då man rör på sig. Gäller oss människor också. Själv är jag lite dålig på det där. 
 
Vi är väldigt nöjda med dagen, både jag och Erik. Två riktigt fina och kanonduktiga tjejer. Små krutpaket är vad dom är båda två. Nikki har verkligen blivit en stor tjej och vi är mycket stolta över henne. Vilda visar, som jag tidigare skrivit, verkligen på vilken duktig draghund hon är. 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
" />