» Välkommen på riktigt till oss Vilda!

Den 19e oktober så åkte vi till barmarks SM i Filipstad för att hämta upp Vilda. Hennes uppfödare var där och tävlade. Filipstad ligger närmare oss än Nyköping där dom bor gör så vi passade på, dessutom tänkte vi att det vore bäst för tjejerna att få träffas första gången på neutral mark och att vi dessutom lät Nikki andas in lite tävlingsluft. 
 
Idag kan vi äntligen ''komma ut'' med att vi fått tillskott i vår lilla familj. Vilda har egentligen varit på prov hos oss från den 19e oktober och en månad framåt. Även efter att hon kom tillbaka efter sitt försvinnande så beslutade vi oss för att låta provmånaden fortsätta helt enkelt. Trots att vi älskade hennes personlighet, hennes sätt att vara och att hon funkade så utmärkt med Nikki från dag ett så var det ju också viktigt att veta hur hon skulle fungera i draget. Dels med oss och dels med Nikki i ett 2-spann. 

Den 22a nov så var det dags. Vilda och Nikki (Nikki i sin helt nya dragsele) drog trehjuling tillsammans och efter den dagen fanns det inga som helst tvivel - Vilda stannar hos oss. Den dragviljan och fina kemin mellan henne och Nikki även i draget var en fröjd för ögat. Jag har skickat in ägarbyte till SKK och imorgon ringer vi Agria. 

Vi är enormt tacksamma och lyckliga över att vi fått tillskott i form av en så underbar dam. Vi tackar uppfödarna Josefin Andersson och Jocke Pettersson för förtroendet att ta över Vilda.
 
 
 
Flickorna på barmarks SM
 
Sida vid sida
 
På besök hos Arctic howlers (Nikkis uppfödare)
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
" />