» Helgen spikad!

Imorgon lördag går Polarhundsmästerskapet av stapeln i vackra Orsa. På söndag åker vi dit, jag ska jobba och sen ska vi träffa Vildas uppfödare som är där och tävlar. Kommer bli en oförglömlig dag utan tvekan! Så bor du i närheten av Orsa och är nyfiken på draghundar - be there! Mera info finns här. Här kan du också höra en intervju med Malin Sundin.
 
Morgondagen kommer ägnas åt att fixa lite inför nästa vecka (jag vill inte jinxa det för mycket så jag återkommer med vad som kommer ske nästa vecka), förhoppningsvis ut med hundarna på en dragtur om vädret tillåter och sen ska vi hälsa på lite nära & kära hade vi tänkt. Ladda inför söndagen också så klart. Matsäck ska ordnas, hundarnas matsäck ska naturligtvis också fixas och kläder ska packas. 
 
För övrigt så har dragträningarna verkligen gett resultat. Tjejerna drar som två små oxar båda två - eller monster om man så vill. Det ryktas om att det ska bli varmare nästa vecka, plusgrader är jag nog ensam om att inte vilja ha. Jag vill gärna ha ännu mera snö och lite mera minusgrader. Stretchar tjejerna efter varje tur och både före och efter så får dom vatten med lite gottigott i. Viktigt med vätska.
 
Har dessutom suttit klistrad och följt Femundslöpet via hemsidan sedan någon timme tillbaka. MYCKET spännande måste jag säga! Heja Matti, heja Working Husky kennel! Heja heja!
 
Min älskling är för underbar, gissa vad han kom hem med idag!? Om inte..
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
" />