» Presentation av Nikki

 
Nikki har varit i min ägo sedan i slutet av januari 2013. Hon kommer från kennel Arctic Howlers i Örebro där vi hämtade henne. Nikki är en riktig energiknippe, hon jobbar på i draget utan några som helst problem och börjar dessutom ta kommandon bättre och bättre. Stark som en liten oxe är hon dessutom.
 
Mamma Ylva (Broscheit Fang's Twilight) och pappa Grim (Marsha's Scirocco) finns på kenneln också så dom har jag träffat båda två. Nikki har ärvt mamma Ylvas förkärlek till att ha sönder saker. Hundleksaker är det ingen idé att köpa med sig hem. Iller och groda har redan fått sätta livet till. Utseendet har hon fått från sin käre far. 
 
Nikki är en helt underbar hund på alla sätt och vis, mycket egen vilja och gott självförtroende har hon men är väldigt mjuk och snäll. En blivande stjärna inom draget hoppas jag. Det är väldigt spännande att se hur hon utvecklas! Jag är väldigt stolt över den lilla tösen som kom hem i januari förra året och nu är en riktig dam. Ett stort tack till kennel Arctic Howlers för att jag fick köpa denna lilla diamant! 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
" />