» Presentation av Vilda

 
Vilda kommer från kennel Snow Shadows i Nyköping. Jag hade mejlat lite grann med Josefin innan och pratat med henne på Facebook då jag i oktober fick ett mejl som fick mitt hjärta att hoppa över ett slag. Josefin berättade att dom beslutat sig för att omplacera Vilda eftersom hon inte riktigt har samma arbetsmoral för att matcha de övriga hundarna och hon undrade då om jag var intresserad av Vilda. 
 
Den 19e oktober åkte jag och far till Filipstad för att möta upp på barmarks SM. Papper skrevs och Vilda kom hem till oss. Ni har säkerligen läst i tidningen, Facebook eller någon annanstans om att hon den 20e blev skrämd av en annan hund och rymde. Hon var borta i 4 dagar innan vi hittade henne igen. Vi bestämde oss för att låta provmånaden fortsätta hela vägen och i slutet av den bestämdes det - Vilda stannar utan tvekan.
 
I draget är Vilda en pigg och alert tjej som matchar Nikki perfekt. Dom två jobbar på så fantastiskt fint tillsammans. Vilda är en kelsjuk och glad tik som älskar att få uppmärksamhet och då det serveras mat. Hon äter som en häst! Vildas mamma Akla ( SE (POLAR)CH Stalos Akla ) har jag träffat en gång men inte pappan (SE (POLAR)CH Frost´N´Fun Heartbreaker) . Däremot har jag träffat Vildas bror Dexter (SE (POLAR)CH Snow Shadow´s First Limited Edition) som var med och tävlade i barmarks SM i Filipstad. Vildas uppfödare har två år i rad blivit uttagna till svenska landslaget i barmark och nu senast deltog Vildas bror Dexter tillsammans med Xsam. 
 
Vilda är väldigt stolt över sin familj, både mamma, pappa och brorsa är bärare av den otroligt fina brukstiteln SE (POLAR) CH. Men vi är minst lika stolta och glada över att få ha Vilda i vår familj. Hon är en klippa i draget, går som en klocka och hon och Nikki fann varandra direkt. Vilda är en liten guldklimp!
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
" />