» We're alive!

Dåligt uppdaterad blogg kan man lugnt säga.
Jag väljer att börja med att skriva såhär: Pga sorgarbete i flocken har jag varit off.
Just nu väljer jag att inte skriva ut något mer. De som behöver veta vet redan.
 
 
Till gladare skriverier. 
Några helt okej kalla höstkvällar har vi fått ha så vi har då passat på att vara ute och dra. Dock inte så himla långt och jag har kört dem en och en dessa gånger. Snart hoppas vi att hösttträningen kommer igång på riktigt och att vi får kyligare dagar och nätter. Till skillnad från många andra är jag ingen soldyrkare utan trivs med att hellre klä på mig än klä av mig. För vad gör man om man är naken och det fortfarande är varmt. Nej tacka vet jag hösten och vintern. Klä på sig kan man alltid göra. 
 
Vilda ger verkligen sitt namn ett ansikte. Hon är skogsvild då man ska sela på och det är knappt så man hinner ge henne klartecken innan hon redan är på väg. Det är med en glädjetår som jag ser hur denna hund verkligen visar sina sanna färger. Arbetsmoralen på den här hunden är bara sinnessjuk. 
 
 
Nikki har jag aldrig behövt säga något om egentligen. Den hunden har gått från klarhet till klarhet. Vilda har haft perioder då hon dragit men inte för kung och fosterland. Men nu på senare tid så blir hon nästan bara bättre och bättre. Arbetsmoralen är som sagt sinnessjuk på Vilda. Nikki har alltid haft en hög arbetsmoral. Hon har gått som en klocka och jobbar på oavsett hur, när och vart jag sätter henne. Den hunden är en riktig arbetsmyra och jag kunde inte vara mera stolt över båda mina flickor. 
 
 
 
Gizmo har lagt tävlingsplanerna på hyllan och kommer köras som hobbydragare istället. Medan töserna siktar in sig på att tävla. Men lika glad är Gizmo för det. Som alltid. Den hunden är verkligen flockens guldklimp.
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
" />