» Snart 1 år sen

Dagarna bara flyger förbi tycker jag. Om 20 dagar från idag så fyller mina ''små'' hela 1 år. Dom är allt annat än små nu för tiden. Ungefär som Nikki, hon är inte direkt lilltösen längre heller med sina 3 år. Dessutom har denna hund aldrig slutat imponera utan hon går från klarhet till klarhet. En diamant som jag fick äran att dela mitt liv tillsammans med. Hon är så otroligt vacker, man får liksom aldrig nog av henne. 
 
 
Mamma Vilda har verkligen gått från den ganska så lugna och fogliga hunden till att leva upp till sitt namn. Hon har haft fullt upp med de små och nu när de är stora så har den vilda kommit fram i henne. Det är knappt så man kan hålla henne i koppel längre, hon är ett monster rentav! Vilda var en otrolig mamma, hon var verkligen det. Jag är så himla stolt över henne. Och att hon nu drar som en galning och skulle kunna dra hela släden själv... jisses! Jag är så himla glad. Min fina tös!
 
 
Som sagt.. snart 1 år sen. Vart tog tiden vägen!? Det var ju nyss de inte ens öppnat ögonen ordentligt utan mest kisade mot oss. Och vi kunde knappt tro våra ögon över dessa små mirakel. Nu är dessa små mirakel stora monster. Knock out är något som är vardag så fort man kliver innanför dörren till dem. Men ack, så man älskar dem ändå.
 
 
Att ha valpar innebar nästan inte valpmys alls. Faktiskt. Det innebar mest städning, pappersjobb och att hålla koll på mamma hund och de små. Först städade ju Vilda efter dem men det dröjde inte alls länge innan de tultade omkring för egen maskin och både bajsade och kissade överallt. Undra hur många tidningar som gick åt egentligen, för inte tal om slitna gamla lakan och handdukar. 
 
Även om dom var helt bedårande och det så klart kändes varmt i hjärtat att hålla dem i sin famn så är det skönare nu att se dem växa på sig, mogna och bli vuxna hundar. Det är och har varit ett sådant enormt arbete med denna kull men jag ser resultat då jag tränar dem. De är verkligen hundar med dragskalle medfött och jag är en stolt ''hundmormor'' på alla sätt o vis. 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo
" />